Early Birds Art Gallery groeit!

Je bent kunstenaar en je wilt samenwerken met onze galerie?
Dat is fijn om te horen! Elke Early Birds kunstenaar heeft een duidelijk eigen signatuur, en wat hen kenmerkt en verbindt is dat ze allemaal hoog aangeschreven zijn in hun vak. Zo creëren we bij onze galerie een unieke propositie voor de kunstliefhebber/collectioneur.

Herken jij je in dit plaatje? Dan leren we je graag kennen!
Zo pak je het aan. Stuur ons onderstaand je portfolio van een tiental werken. Bezorg ons je biografie of cv en andere relevante info, zoals bij welke galerieën je al hebt geëxposeerd, waar je tentoongesteld hebt, eventuele museumselecties, cultuurprijzen, … Voeg ook je gebruikelijke galerieprijs en de kunstenaarsprijs toe.

Heel erg bedankt voor je interesse!
Wij nemen graag de tijd om jouw portfolio grondig te bekijken. Wij bezorgen je zeker een antwoord. Beloofd! Helaas kunnen we door het groot aantal applicaties niet iedereen een persoonlijke feedback geven.

Knokke is een fantastische ontdekkingsreis voor kunstliefhebbers. Early Birds Art Gallery onderscheidt zich duidelijk van de bestaande galerijen: met een krachtige artistieke lijn en een ruim aanbod figuratieve werken. Daarbij is het altijd het doel om de verbeelding bij de bezoekers aan het werk te zetten.
Francis Dedrie, zaakvoerder
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.