Home Actualiteit Schrijf je in voor de vernissage van ‘Waterkleuren’ van Xavier Swolfs

Schrijf je in voor de vernissage van ‘Waterkleuren’ van Xavier Swolfs

Early Birds Art Gallery nodigt je graag uit op de vernissage van ‘Waterkleuren’, de gloednieuwe tentoonstelling van de Belgische topaquarellist Xavier Swolfs. Je bent van harte welkom op de opening op zaterdag 14 mei vanaf 14 uur in aanwezigheid van de kunstenaar. De schilderijen van Xavier Swolfs worden geflankeerd door diverse werken van onze vaste kunstenaars.

Programma opening tentoonstelling Waterkleuren

Zaterdag 14 mei

  • 10u – 14u: Lekkere lente-brunch* (enkel voor klanten en op invitatie)
  • vanaf 14u: Publieke opening en vernissage

Schrijf je in voor de vernissage

Dit event is afgelopen, maar je kan onze expo nog steeds bezoeken.

Kan je de vernissage niet bijwonen? Wees niet getreurd, want onze expo loopt nog tot en met 6 juni 2022 op de Zeedijk in Knokke. Schrijf je hier in!

Wie is Xavier Swolfs?

De Belgische topaquarellist Xavier Swolfs laat op een geheel eigen manier landschappen tot leven komen in zijn aquarellen. Je herkent het West-Vlaamse natuurschoon, de Belgische en Nederlandse kust, Venetië, Toscane …

Swolfs creëert met papier of doek, waterverf en water een ongelofelijke weidsheid in die landschappen. Je ‘hoort’ daarbij de bomen ruisen, het water kabbelen en klotsen, je ‘voelt’ de mist hangen en de zonnestralen schitteren. Dat levendig maken, daar is de lichte, speelse aquareltechniek – een spel tussen kleuren (de waterverf), het water en de tijd – bij uitstek geschikt voor.

Je bent van harte welkom om de aquareltechniek van Xavier Swolfs te ontdekken tijdens de opening van de expo “Waterkleuren”!