Home Exposities Pieces of Paper: Expo Olivier Bertrand
Inschrijven
Data
11 March - 17 April 2023
Location
Contact details

Pieces of Paper: Expo Olivier Bertrand

‘Pieces of Paper’: Ontdek de unieke cardboard sculptures van Olivier Bertrand

Van gebruikt karton tot krachtige kunstwerken

Heb je ooit al eens sculpturen gezien die gemaakt zijn van karton? Dan heb je nu een kans om deze unieke ervaring op te doen! Bij Early Birds Art Gallery tonen we de cardboard sculptures van de Franse kunstenaar Olivier Bertrand. Bertrand werkt met gelijmde stukjes reeds gebruikt karton, waarmee hij minutieus beelden van dieren, krijgers of mensen maakt, ook in indrukwekkende monumentale afmetingen. Het zijn prachtige kunstwerken die tegelijkertijd kracht en fragiliteit uitstralen.

 

Olivier Bertrand is de laatste jaren een graag geziene kunstenaar in de kunstwereld en bij het grote publiek. Hij ontving verschillende awards en exposeerde op prestigieuze plekken in Europa. Wij zijn dan ook zeer blij dat we de werken van Bertrand In Knokke kunnen tentoonstellen. We verwachten binnenkort nog heel wat nieuwe ontwikkelingen van deze kunstenaar want Bertrand barst van de creatieve ideeën.

Kom de unieke cardboard sculptures ontdekken tijdens de vernissage van ‘Pieces of Paper’

De expo ‘Pieces of Paper’ is geopend voor het grote publiek tot en met 16 april 2023. We nodigen je graag uit voor de vernissage op zaterdag 11 maart van 14 tot 20 uur. Daar kan je niet alleen als eerste ‘live’ kennismaken met de werken van Bertrand en ze van dichtbij bekijken, je kan de kunstenaar ook zelf ontmoeten. Wil je graag goed voorbereid zijn op je ontmoeting? Download de cataloog van ‘Pieces of Paper’ hier.

 

 

Schrijf je vandaag nog in voor de vernissage op 11 maart van 14 tot 20 uur.