Home Exposities

Exposities

Early Birds Knokke 01/05/2021 - 29/08/2021

Johnny Beerens – Ode aan de Zee

De werken van Beerens zijn meermaals een ode aan de zee, de getijden, de kracht van de natuur en de kringloop van het leven. Hij gebruikt onder meer materialen als schelpen en andere materialen die aan de kust te vinden zijn en verwerkt dit in zelf geschept papier. Het papier fungeert als verbindingselement tussen de weergave van de omgeving en die omgeving zelf. Zijn werken zijn complex opgebouwd met vele lagen en stukken zelf geschept papier. Uiteenlopende technieken en ondergronden worden binnen één werk gecombineerd.

lees meer
 

Voorbije exposities

Early Birds Knokke 03/07/2021 - 02/08/2021
Philippe Timmermans Small Sculpture

Expo Philippe Timmermans & Jean-Pierre Maltèse

Philippe Timmermans was de voorbije maanden niet uit zijn atelier te branden. Hij creëerde verschillende gloednieuwe werken. Helemaal in zijn kenmerkende stijl, met krachtige poses van de naakte mannenlichamen en de zeer fijn aangebrachte texturen in het brons. Wie beter dan de werken van de Franse colorist Jean-Pierre Maltèse passen bij dit zomerse seizoen? Vlaktes met lavendelvelden en wijngaarden, pittoreske dorpjes, scheepjes op de Middellandse Zee in de meest intense kleuren. Ze doen je dromen over de Provence en nog veel meer. Met trots stellen wij in Knokke 12 nieuwe schilderijen van deze artiest voor.

lees meer
Nieuwe Galerij Zeedijk 03/04/2021 - 04/04/2021

Opening Early Birds Zeedijk – Het Zoute

De Zeedijk, where else? Mark en Francis zijn tevreden over hun verhuis naar de Zeedijk. Francis: “hier ben je als galerie een onderdeel van een totaalbeleving: de zee, horeca, mode, juwelen en kunst in een ontspannen sfeer.” Mark: “het is tevens symbolisch, we zitten op de plek waar Guy Pieters zijn carrière heeft uitgebouwd. Nu is het aan ons om onze toekomst verder te realiseren!”

lees meer
Brussels Expo 24/03/2020 - 29/03/2020

Eurantica

Deze 39e editie van Fine Art Fair Eurantica brengt opnieuw verzamelaars, kunstliefhebbers, decorateurs en kunstprofessionals samen in een verfijnde ambiance, waar jonge Belgische en internationale kunsthandelaren en galeriehouders een selectie van hun meesterwerken zullen tentoonstellen.

lees meer
Early Birds Knokke 16/02/2020 - 15/03/2020

Not For Sale by Carl Brenders

Carl Brenders Wildlife Art is topkunst. Carls (°1937) volledige oeuvre is uitverkocht en zijn schilderijen schitteren in musea en verzamelingen overal ter wereld. En toch zijn er weinig Belgen die hem kennen. Carl beschikt nog over vijf werken die bedoeld zijn als nalatenschap voor zijn familie. Early Birds Art Gallery toont deze werken in Knokke, een unieke gelegenheid, omdat ze voor het eerst in België te bewonderen zijn tijdens de tentoonstelling NOT FOR SALE.

lees meer
Briscoe Western Art Museum 19/09/2019 - 01/01/2020

Art And The Animal

De jaarlijkse Art and the Animal museumshow, die dit jaar wordt georganiseerd door het Briscoe Western Art Museum in San Antonio, Texas, heeft Mark voor de tweede keer in hun selectie opgenomen. De American Society of Animal Artists organiseert deze prestigieuze jaarlijkse expositie. De tentoonstelling toont alleen de beste dierenkunst en het is een grote eer voor kunstenaars om aan deze show deel te nemen. De organisatoren selecteerden Mark's bronzen van een Schotse 'Grouse'.

lees meer
Woodson Art Museum (USA) 05/09/2019 - 01/12/2019

Birds In Art

Eenennegentig kunstenaars en 15 master artists doen mee aan Birds in Art. Deze jaarlijkse tentoonstelling, die voor het eerst werd gehouden in 1976, toont de beste hedendaagse artistieke interpretaties van vogels. De geselecteerde kunstenaars tonen allemaal één werk. Mark toont zijn ‘Zwaardkolibrie’, een kunstwerk met een sterke compositie. Na de opening van de expositie kocht het museum dit topstuk voor zijn permanente collectie.

lees meer
1 2 3