Actualiteit

Nieuwe kunstenaar Tim Flach

Ze kijken recht in de lens of lijken te poseren als volleerde mannequins. Sommigen in hun strak verenpak, anderen zich schijnbaar onbewust van hun schitterende kleurrijke schoonheid. Het zijn de ‘Birds’ van de Britse dierenfotograaf Tim Flach (°1958).  Ze zijn in goed gezelschap. Flach maakte eerder prachtige fotoseries (en boeken) over paarden (Equis, 2008), honden (Dog Gods, 2010) en bedreigde diersoorten (Endangered, oktober 2017).

Lees meer
expositie waterkleuren

Schrijf je in voor de vernissage van ‘Waterkleuren’ van Xavier Swolfs

Early Birds Art Gallery nodigt je graag uit op de vernissage van ‘Waterkleuren’, de gloednieuwe tentoonstelling van de Belgische topaquarellist Xavier Swolfs. Je bent van harte welkom op de opening op zaterdag 14 mei vanaf 14 uur in aanwezigheid van de kunstenaar.

Lees meer

Schrijf je in voor de avant-première van de tentoonstelling Timeless Sculptures van Mark Dedrie

Zeedijk - Het Zoute 742 is helemaal klaar om onze tentoonstelling Timeless Sculptures van Mark Dedrie op zaterdag 12 maart 2022 voor het publiek te openen. De opbouw is klaar, alle kunstwerken vonden hun plaats en ook onze cateraar staat te trappelen om je tijdens de vernissage te verwennen met lekkere drankjes en fijne hapjes.

Lees meer
Stéphane Gisclard Knokke

Nieuwe kunstenaar Stéphane Gisclard

Stéphane Gisclards schilderijen voeren je naar de roaring twenties. Het is dus NU het perfecte moment om deze Franse topkunstenaar voor te stellen bij Early Birds Art Gallery.

Lees meer

Nieuwe kunstenaar Jean-Pierre Maltèse

Bergen, vlaktes met lavendel, wijngaarden, dorpjes en bootjes op de Middellandse Zee in de meest intense kleuren. De Franse kunstschilder Jean-Pierre Maltèse is een van de grootste coloristen van onze tijd.

Lees meer

Nieuwe Kunstenaar Philippe Timmermans

Philippe Timmermans (°1957) maakt mannelijke sculpturen in brons. Die kan je nu komen ontdekken in Knokke. Het werk van Timmermans heeft een duidelijke signatuur, te herkennen aan de typische houdingen van de naakte lichamen en de zeer fijn aangebrachte texturen, die samen zijn ‘handtekening’ vormen. Wij laten je graag kennismaken met de kunstenaar en zijn werk.

Lees meer